Zpět by se nemělo měnit. Druhé Brno
 
 

Brno

Předchozí Zpět Následující

Tak vypadalo místo zamýšlené ke stavbě úpravny vody v roce 2017. Nivu nad soutokem Svratky s Mniším potokem pokrývá zorané fotbalové hřiště a pole. V popředí na fotce se měly nacházet rozlehlé skládky písku pro pozvolné filtry, samotné filtry by pak stály na rozhraní žlutého pole a lesa v dálce. Na místě domů v pozadí by stála budova s usazovacími nádržemi a hrubocezy, za bílým domem vpravo pak hlavní vodojem a strojovna čerpací stanice. Brno, CZE 9. 8. 2017

Tak vypadalo místo zamýšlené ke stavbě úpravny vody v roce 2017. Nivu nad soutokem Svratky s Mniším potokem pokrývá zorané fotbalové hřiště a pole. V popředí na fotce se měly nacházet rozlehlé skládky písku pro pozvolné filtry, samotné filtry by pak stály na rozhraní žlutého pole a lesa v dálce. Na místě domů v pozadí by stála budova s usazovacími nádržemi a hrubocezy, za bílým domem vpravo pak hlavní vodojem a strojovna čerpací stanice.Tak vypadalo místo zamýšlené ke stavbě úpravny vody v roce 2017. Nivu nad soutokem Svratky s Mniším potokem pokrývá zorané fotbalové hřiště a pole. V popředí na fotce se měly nacházet rozlehlé skládky písku pro pozvolné filtry, samotné filtry by pak stály na rozhraní žlutého pole a lesa v dálce. Na místě domů v pozadí by stála budova s usazovacími nádržemi a hrubocezy, za bílým domem vpravo pak hlavní vodojem a strojovna čerpací stanice.Tak vypadalo místo zamýšlené ke stavbě úpravny vody v roce 2017. Nivu nad soutokem Svratky s Mniším potokem pokrývá zorané fotbalové hřiště a pole. V popředí na fotce se měly nacházet rozlehlé skládky písku pro pozvolné filtry, samotné filtry by pak stály na rozhraní žlutého pole a lesa v dálce. Na místě domů v pozadí by stála budova s usazovacími nádržemi a hrubocezy, za bílým domem vpravo pak hlavní vodojem a strojovna čerpací stanice.Tak vypadalo místo zamýšlené ke stavbě úpravny vody v roce 2017. Nivu nad soutokem Svratky s Mniším potokem pokrývá zorané fotbalové hřiště a pole. V popředí na fotce se měly nacházet rozlehlé skládky písku pro pozvolné filtry, samotné filtry by pak stály na rozhraní žlutého pole a lesa v dálce. Na místě domů v pozadí by stála budova s usazovacími nádržemi a hrubocezy, za bílým domem vpravo pak hlavní vodojem a strojovna čerpací stanice.
   
Koupit obrázek

Předchozí Zpět Následující

Kliknutím na levou čtvrtinu obrázku lze přejít na předchozí obrázek, kliknutím na pravou čtvrtinu na následující. Zbývající středová plocha obrázku slouží jako odkaz pro zvětšení na plnou šířku prohlížeče.