Zpět by se nemělo měnit. Druhé Brno
 
 

Brno

Předchozí Zpět Následující

Vstupní prostor byl v rámci rekonstrukce překryt železobetonovou deskou, vydrolená schodiště nahrazena svařovanými ocelovými stupništi. Brno, CZE 10. 6. 2015

Vstupní prostor byl v rámci rekonstrukce překryt železobetonovou deskou, vydrolená schodiště nahrazena svařovanými ocelovými stupništi.Vstupní prostor byl v rámci rekonstrukce překryt železobetonovou deskou, vydrolená schodiště nahrazena svařovanými ocelovými stupništi.Vstupní prostor byl v rámci rekonstrukce překryt železobetonovou deskou, vydrolená schodiště nahrazena svařovanými ocelovými stupništi.Vstupní prostor byl v rámci rekonstrukce překryt železobetonovou deskou, vydrolená schodiště nahrazena svařovanými ocelovými stupništi.
   
Koupit obrázek

Předchozí Zpět Následující

Kliknutím na levou čtvrtinu obrázku lze přejít na předchozí obrázek, kliknutím na pravou čtvrtinu na následující. Zbývající středová plocha obrázku slouží jako odkaz pro zvětšení na plnou šířku prohlížeče.